Relationsinstituttet

Uddannelse og læring i hjælpekunst

Undervisere

Written By: Carsten Fabricius

Carsten Fabricius

Carsten er uddannet psyko-og familieterapeut ved Kempler Instituttet, samt psykoterapeut mpf og certificeret NGH hypnoterapeut. Han har drevet egen klinik for psyko- og familieterapi siden 2015, samt drevet opholdssted for anbragte unge mellem 1999-2015, hvor han var leder af opholdsstedet, samt varetog supervision af medarbejdergruppen og terapiforløb for de unge (samt superviserende terapeut ved samtaler mellem medarbejderne og de unge). Carsten er grundlægger af den psykoterapeutiske retning Relationsbaseret LedelseⓇ (RBL) og stifter af Relationsinstituttet.

Denise Lykke Fabricius

Denise er uddannet sygeplejerske og RBL-terapeut, samt certificeret NGH hypnoterapeut. Desuden er hun, forinden, uddannet social og sundhedshjælper og -assistent. Denise har arbejdet i sundhedssektoren siden 2010, hvor hun også har anvendt RBL på daglig basis. Denise har desuden drevet egen klinik for psykoterapi siden 2020, og i 2022 også hypnoterapi. Denise har desuden arbejdet som børnesygeplejerske siden 2017, samt periodevis som hjemmesygeplejerske. Hun har erfaring fra nogle af landets mest belastede arbejdsmiljøer, indenfor pleje, behandling og omsorg.

De har begge to et indgående kendskab til det at arbejde med mennesker, der har brug for massiv fysisk, mental eller praktisk hjælp. De har sammen specialiseret sig i at hjælpe andre professionelle hjælpere, til at skabe solide relationer mellem sig selv og patienter, klienter, borgere, beboere, kolleger og ledere, samt skabe øget balance mellem arbejde og privatliv. De har specialiseret sig i at hjælpe andre professionelle hjælpere til at bevare sig selv, i en professionel rolle og dermed fremstå troværdig og autentisk – både overfor andre, men i særdeleshed også overfor sig selv.